Aangenaam, Vanessa Zikking.

Wie ben je dan, Vanessa?

Gek op kennis verzamelen. Ik hou ervan om systemen te vinden en aan te brengen in chaos. Doortastend ga ik een situatie te lijf. 

Luisterend en anticiperend plak ik in veel gevallen de juiste conclusie aan de feiten. Ik vind het zelf best lastig om korte teksten te schrijven, maar ik schijn wel heel grappig te zijn.

Het is mijn missie om mensen met elkaar te verbinden.

Alex Timmer | Korte Tekst

Antwoorden.

Waar word jij blij van?

Ik word blij als concepten die ik aanbreng tot verandering leiden tot conversie & verhoging van het doel van de ondernemer. Maar ook hele kleine dingen maken mij blij. Zoals een kop thee ’s ochtends vroeg in de tuin met de kat erbij. Of een goed boek en fijne gesprekken met mensen.

Wat is jouw drijfveer?

Hoe ouder ik word hoe meer ik me ervan bewust ben dat de wereld anders in elkaar zit dan als je jong en onbevangen bent. Precies om die reden wil ik me meer richten op het begeleiden van mensen.

Samen het gehele plaatje ontdekken en vanuit daar op weg naar iets dat beter is.

Waar heb je jouw ervaring opgedaan?

In mijn jonge jaren ben ik opgeleid als zorgverlener in het Juridisch vlak. Uiteindelijk heb ik mijn ervaring vooral opgedaan in Werving & Selectie en de olie en banken sector.

Zo’n 20 jaar geleden ben ik zelf ook het ondernemerschap ingerold. Hier kan ik eigenlijk alle vaardigheden uitoefenen die ik in mijn normaal werkende leven heb opgedaan. (En meer.)

Wat breng jij mensen?

Met een beetje prikken probeer ik erachter te komen waar je echt hulp bij kunt gebruken. Ben een groot fan van goede gesprekken met humor. Ik luister, anticipeer en ben niet het doorsnee type sales agent.

Waarmee maak jij het verschil?

Met een helicopterview denk ik graag mee over oplossingen. Ik kan makkelijk het ijs breken zowel op persoonlijk als zakelijk niveau.

Ik ben goed in het leggen van verbanden en leg die soms vrij direct neer. Tevens verbind ik graag mensen/organisaties aan elkaar.

Wat is jouw gouden tip?

Blijf jezelf. Focus op waar je goed in bent, (En waar je tijd aan wilt besteden.)

Het loont vaak meer om zaken af te stoten die tijd kosten en eigenlijk niet leuk vind.