Jouw kern in de spotlights met Korte Tekst

Met een beetje hulp bespaart Roel nu tijd, frustratie & meer

Met een beetje hulp kun jij ook op de golfbaan staan.
Maximaal 3 minuten lezen

Wat je met een beetje hulp al niet kunt bereiken. Roel ter Weele is een financieel specialist. Als echt cijfermens lost hij graag jouw financiële puzzel op. Hij weet precies waar jij op moet letten als je doelen wilt behalen. In zijn vak is hij continu mensen aan het helpen. Zodat ze met een beetje hulp zelf verder kunnen.

Roel zocht een beetje hulp

Net als alle andere mensen, kan Roel ook wel eens een beetje hulp gebruiken. En net als bij de meeste cijfermensen, is korte tekst soms een uitdaging. Terwijl er heel veel te communiceren valt. Hij belde op met de vraag: “Kun jij naar de teksten op mijn website kijken? Die zijn namelijk veel te lang.

“Daarnaast wil ik graag iets vaker van me laten horen, maar omdat het veel tijd kost doe ik dat niet” voegde hij er snel aan toe. Dus wij afspreken in Sonsbeek park. Om samen in gesprek te gaan. Het hoe en wat van de teksten. De doelen erachter. En niet in de laatste plaats: wat levert het op als je het anders aanpakt?

Om een voorbeeld te geven

Met een beetje hulp bespaart Roel nu tijd, frustratie & meer

Roel heeft een specialiteit. Namelijk, echtscheidingen. Na ongeveer 20 minuten op de website rondgekeken te hebben ontdekte ik dit. Toen Roel deze bevinding hoorde moest hij zelf ook enorm lachen.

De websitepagina’s stonden vol met tekst en had een onlogische menuopbouw. Daarnaast sprong er dus niet echt uit dat Roel iets met scheidingen deed. Tijdens de wandeling ontstond het idee om scheidingen een soort “zuster” te maken van financiële planning. Niet lang na onze wandeling belde Roel op en zei: “Gaan we doen!“.

Roel is lekker bezig

Bijna anderhalf jaar later is er voor Roel veel veranderd. Eerst was hij uren aan het ploeteren op een tekst. Tegenwoordig schrijft hij in maximaal een kwartiertje een A4’tje vol. Met dat wat in hem op komt. Vervolgens stuurt hij de tekst door. En klaar is Roel. De rest wordt als magie geregeld.

Naast dat het tijd bespaart, levert het ook iets op. Regelmatig hoort hij van prospects uitspraken, die rechtstreeks uit zijn teksten komen. Het zijn precies de woorden waar mensen op reageren. Hierdoor is het makkelijker om tot een samenwerking te komen. Dus het draagt ook nog eens bij aan de cijfers. 😉

Wat zegt Roel er eigenlijk van?

Met een beetje hulp bespaart Roel nu tijd, frustratie & meer

Krijg ook een beetje hulp, net als Roel.

Wil jij nu ook, net als Roel, tijd besparen met jouw teksten? En dat ze dan ook nog eens beter gelezen worden? Bel gerust eens op en we gaan lekker wandelen. Ontdekken we samen wat jij met een beetje hulp gaat bereiken.

P.S.

Ben of ken je iemand die een beetje hulp nodig heeft bij een scheiding? Roel is dus specialist.

P.P.S.

De foto’s van Roel zijn gemaakt door Marja Poldermans.

Een Nieuwsbrief.. Ofzo..

Schrijf je vooral niet in!

Of wel. Er is geen gratis lokkertje. Dus je moet maar even kijken wat je doet.

Maximaal 2x per maand ontvang je iets. Een nieuwsbrief.. ofzo.. Er bestaat een kans dat je lacht én wat opsteekt.

De nieuwsbrief wordt verstuurd met MailChimp. Je krijgt een mail die je moet bevestigen. Daarna is de inschrijving voltooid. Je gaat dan akkoord met de privacyvoorwaarden van MailChimp.