Met een beetje hulp bespaart Roel tijd.
Maximaal 3 minuten lezen

Wat je met een beetje hulp al niet kunt bereiken. Roel ter Weele is een financieel specialist. Als echt cijfermens lost hij graag jouw financiële puzzel op. Hij weet precies waar jij op moet letten als je doelen wilt behalen.

In zijn vak is hij continu mensen aan het helpen. Zodat ze met een beetje hulp zelf verder kunnen.

Met een beetje hulp bespaart Roel tijd.

Net als alle andere mensen, kan Roel ook wel eens een beetje hulp gebruiken. En net als bij de meeste cijfermensen, is korte tekst soms een uitdaging. Terwijl er heel veel te communiceren valt.

Hij belde op met de vraag: “Kun jij naar de teksten op mijn website kijken? Die zijn namelijk veel te lang.

“Daarnaast wil ik graag iets vaker van me laten horen, maar omdat het veel tijd kost doe ik dat niet” voegde hij er snel aan toe. Dus wij afspreken in Sonsbeek park.

Om samen in gesprek te gaan. Over het hoe en wat van zijn informatie. De doelen erachter. En niet in de laatste plaats: wat levert het op als je het anders aanpakt?

Met een beetje hulp bespaart Roel tijd.

Roel heeft een specialiteit. Namelijk, echtscheidingen. Na ongeveer 20 minuten op de website rondgekeken te hebben ontdekte ik dit.

Toen Roel deze bevinding hoorde moest hij zelf ook enorm lachen.

De website stond vol met tekst en had een onlogische menuopbouw. Daarnaast sprong er dus niet echt uit dat Roel iets met scheidingen deed.

Tijdens de wandeling ontstond het idee om scheidingen in de spotlights te zetten. Niet lang na onze wandeling belde Roel op en zei: “Gaan we doen!“.

Met een beetje hulp bespaart Roel tijd.

Bijna anderhalf jaar later is er voor Roel veel veranderd. Eerst was hij uren aan het ploeteren op een tekst. Tegenwoordig schrijft hij in maximaal een kwartiertje een A4’tje vol. Met dat wat in hem op komt. Vervolgens stuurt hij de tekst door.

En klaar is Roel. De rest wordt als magie geregeld.

Naast dat het tijd bespaart, levert het ook iets op. Regelmatig hoort hij van prospects uitspraken, die rechtstreeks uit zijn teksten komen. Het zijn precies de woorden waar mensen op reageren.

Hierdoor is het makkelijker om tot een samenwerking te komen. Dus het draagt ook nog eens bij aan de cijfers. 😉

Met een beetje hulp bespaart Roel tijd.

Dat kun je precies lezen in deze referentie. Samen met zo’n 15+ andere referenties staat dat op LinkedIn.

Met een beetje hulp bespaart Roel tijd.

P.S.

Ben of ken je iemand die een beetje hulp nodig heeft bij een scheiding? Roel is dus specialist.

P.P.S.

De foto’s van Roel zijn gemaakt door Marja Poldermans.

Schrijf je vooral niet in.

Of wel. Er is geen gratis lokkertje. Dus je moet maar even kijken wat je doet. Maximaal 3x per kwartaal ontvang je iets. Een nieuwsbrief, of zo. (nooit meer dan 3x)

Áls je er een krijgt bestaat er een kans dat je lacht én wat opsteekt.  

De nieuwsbrief wordt verstuurd met MailChimp. Je krijgt een mail die je moet bevestigen. Daarna is de inschrijving voltooid. Je gaat dan akkoord met de privacyvoorwaarden van MailChimp.