Een groot avontuur. (maar wel bereikbaar)
Maximaal 3 minuten lezen

Als je me belt op de traditionele manier, dan hoor je soms een vertraging. (Scroll naar beneden om te lezen hoe je me het beste bereikt.) Voor de mensen die mij goed kennen is het geen verrassing. Ik ben namelijk bezig met een heel groot avontuur.

Met allerlei haken, ogen, gedoe en hobbels. En toch is dit het allemaal waard: ik kon eindelijk mijn nieuwe partner ontmoeten (Zowel privé als zakelijk.)

Een groot avontuur. (maar wel bereikbaar)

Iets minder dan drie jaar geleden ben ik een hele leuke jongen tegengekomen. Er was alleen één probleempje… Hij woonde in Indonesië en door Corona konden we elkaar niet ontmoeten.

We hebben bijna twee jaar met elkaar zitten videobellen en genoeg was genoeg. Toen kwam er een mogelijkheid om elkaar in Thailand te ontmoeten…

En wat doe je dan… (Of nou ja… Ik.) Je zegt je flat op, doet al je spullen weg en laat Nederland even voor wat het is. In principe voor maximaal 8 maanden. Met als gevolg dat we de komende tijd rondreizen in Azië.

Een groot avontuur. (maar wel bereikbaar)

We vullen elkaar perfect aan. Hij is meer van de planning, de laatste details, uitzoeken en heeft een beter visueel inzicht. En zo kom ik weer meer toe aan de dingen waar ik goed in ben. Concepten, grote lijnen, puzzelen met informatie en korte tekst(en). (Lees: ik ben nóg productiever dan ik al was)

Hierdoor heb ik tijd en ruimte om mezelf te ontwikkelen. Allerlei studies en cursussen te doen. (En dan heb ik het niet eens over alle indrukken die je hier opdoet.)

Met de verkregen inzichten kan ik je nog beter van dienst zijn.

Over ons avontuur kan ik nog uren over doortypen, maar ik hou het kort.

Wil je meer weten over hoe en wat, of dit avontuur volgen, dan kan dat. (Klik dan hier.)

Een groot avontuur. (maar wel bereikbaar)

Dit betekent dat ik de komende tijd enkel remote werk. (Niet zo ouderwets als op de foto.)

Doordat ik me goed heb voorbereid, kan ik onderweg letterlijk alles dat ik in Nederland ook kon. Alles, behalve langskomen. (Bijna letterlijk, dus.)

Maar gelukkig heeft de afgelopen twee jaar laten zien dat fysiek ontmoeten niet altijd nodig is om toch productief te zijn.

Een groot avontuur. (maar wel bereikbaar)

Als je me wilt bereiken kan dit op verschillende digitale manieren. Via LinkedIn, Facebook, Zoom, Teams, Whatsapp (Nummer: 06-39753197, via audio, video, berichten) Wat jij wilt. (of heel traditioneel e-mail. )

Één ding is wel belangrijk om te weten. Het is hier 6 uur later. Maar dan ben ik alsnog tussen 6:00 en 18:00 Nederlandse tijd bereikbaar. (Mogelijkheid genoeg, al zeg ik het zelf ;-).)

Zelf geef ik de voorkeur aan whatsapp of Zoom.

Schrijf je vooral niet in.

Of wel. Er is geen gratis lokkertje. Dus je moet maar even kijken wat je doet. Maximaal 3x per kwartaal ontvang je iets. Een nieuwsbrief, of zo. (nooit meer dan 3x)

Áls je er een krijgt bestaat er een kans dat je lacht én wat opsteekt.  

De nieuwsbrief wordt verstuurd met MailChimp. Je krijgt een mail die je moet bevestigen. Daarna is de inschrijving voltooid. Je gaat dan akkoord met de privacyvoorwaarden van MailChimp.